ЕМПА МБ-Сервис ги има сите решенија за вашите проблеми.

Сервисирање на ел. мотори, потопни ел. мотори и пумпи како и секаков вид на електричен рачен алат. Изведување на автоматика за пуштање и заштита на нивна работа, техничка подршка при монтажа и демонтажа. Сервисирање на бела техника и друго. Располагаме со резервни делови за сите елементи и апарати кои ги сервисираме.

Локација 

             

Контактирајте не веднаш

На телефон: 043 365 008
Email:
Subject:
Message:
6 + 3 =

Поправка на сите видови на рачен алат

               

top